SI TE KUJDESEMI PER DUART E ACARUARA NGA XHELI DEZINFEKTANT

SI TE KUJDESEMI PER DUART E ACARUARA NGA XHELI DEZINFEKTANT

SHARE

Shenjat e nje lekure qe eshte e caruar nga xheli dezinfektant jane:

tharje e lekures, deskuamim apo lekureza te imta si te rrjepura, skuqje e saj, lengezim, carje, kore hemorragjike, kruajtje, djegie.

Si t’i trajtojme:

Mos i lani me uje te nxehte

Brenda 3 minutave te para nga fshirja me peshqir perdorni nje krem zbutes

Ideale eshte vazelina e cila nuk ka ngjyroses dhe aromatizues

Kur lani apo perdorni detergjente vishni doreza

Kortizoniket si hydrocortisone 0.1% jane ideale per duart qe vazhdojne te jene shume te kuqe dhe te acaruara