SI TA ZGJIDHNI BUZEKUQIN

SI TA ZGJIDHNI BUZEKUQIN

SHARE

Buzekuqet ashtu si dhe veshjet kane oraret e tyre dhe sezonet e tyre. Vendosni  ngjyra te ftohta nese keni lekure te celet dhe ngjyra te forta ne lekurat e zeshketa.image

Vendosni ngjyra te ndryshme ne orare te ndryshme te dites. Nga ora 9.00 deri ne 5.00 perdorni ngjyra kremoze te lehta, me shume roze me pak e kuqe. image

Drita e mbremjes eshte me e zbehte ndaj theksojeni tonin e ngjyres. image

Mos rrini me nje ngjyre, por nderrojini ato, nga e kuqja tek roza e tulla, me shkelqim e me xixa. Guxoni!image

Ruajeni shkelqimin per mbremjen, sidomos ne pranvere e ne vere. Nuk do t’ju zhgenjeje. image

Ne takime mund te perdorni buzekuqin kaf me nje shkelqyes pink. Do habiteni me perfundimin.image

Kur kombinoni buzekuqin me shkelqyesin, arrini edhe te kurseni.

image