MITE DHE FAKTE PER LUFTEN NDAJ PLAKJES

MITE DHE FAKTE PER LUFTEN NDAJ PLAKJES

SHARE

KUSH I LUFTON SHENJAT E PLAKJES:
Retinoidet
Alfa-hidroksi acidet
Acidi azelaic
…apo te gjitha bashke?
Ne fakt te gjithe kremerat qe jane nje nga keto perberes luftojne plakjen.

TRAJTIMET PER HEMORROIDET ELEMINOJNE QESET E FRYRA POSHTE SYVE
Eshte e vertete. Se bashku me qeset e cajit jeshil kane efekt te mrekullueshem, por te perkohshem.

KREMERAT KUNDER CELULITIT E HEQIN ATE
Jo, vetem e reduktojne perkohesisht.

SHENJAT E MOSHES NE DUAR NUK MUND TE HIQEN
Hiqen, nqs perdorim kremera me permbajtje Hydroquinonesh.

PRODUKTET ME PERMBAJTJE RETINOIDESH NUK DUHEN KOMBINUAR ME KREMERAT ME PERMBAJTJE TE VITAMINES E
Eshte e pasakte, mund te kombinohen dhe te hapin efekt te shkelqyer.

SUPLEMENTET USHQIMORE QE MBAJNE LEKUREN TE RE JANE:
Acidet yndyrore Omega 3 dhe Omega 6 qe forcojne mebranen qelizore dhe e bejne lekuren te duket me e bukur dhe me e shendetshme.