MASKAT PER FYTYREN QE MUND T’I BENI VETE NE SHTEPI

MASKAT PER FYTYREN QE MUND T’I BENI VETE NE SHTEPI

SHARE

MASKE PER LEKURE SENSITIVE

  • Nje luge gjelle tershere
  • Nje luge caji mjalte
  • 1/ 2 luge caji me uje
  • Perberesi ideal ketu eshte tershera me vetite e saj antioksidante dhe anti-inflamatore, qe qeteson lekuren dhe heq qelizat e vdekura. Mbahet 10 minuta. Ideale per lekuren sensitive.

MASKE PER BUZET QE RRIPEN

1 luge caji sheqer kaf

1/2 luge caji me mjalt te holluar me uje

Mbajeni ne buze per 5minuta dhe masazhojeni me dore. Pas masazhit shplajeni dhe lyejini me nje vazeline ose me balsam buzesh.

MASKE PER LEKURE TE THATE

Nje gjysem avokado

Nje luge gjelle mjalte

Perzihen fort dhe mbahen ne frigorifer per 10 minuta. Pas 10 minutash vendoseni ne fytyre per 15 minuta dhe shplajeni. Vendosni kremin hidratant.