MASKA SHTEPIE PER FLOKET

MASKA SHTEPIE PER FLOKET

SHARE

1.

Nje luge gjelle mjalte

Nje veze

Nje luge gjelle uthull molle

Perzjehen forte dhe masa vendoset ne floke per 30-40 minuta. Me pas lahen floket dhe thahen. Per floke te thare dhe pa jete. Nje here ne jave.

2.

Kanelle

Vaj kokosi

Perzjehen ne masa te barabarta, vendoset ne koke nga rrenja e deri te majat dhe masazhohet. Mbahet 30-45 minuta dhe shplahet e bejme larje normale te flokeve. Nuk perdoret per scalpin e ndjeshem. Nje here ne jave.

3.

E bardha e nje veze

Lengu i gjysem limoni

Perzjehen mire dhe maska vendoset nga rrenja ne maje. Mbahet per 30 minuta. Per floke te yndyrshem, Nje here ne jave.