Produkte të rekomanduara

Produkte të rekomanduara

TE NDRYSHME

All

MENYRAT ME TE MIRA PER HEQJEN E QIMEVE

SHKULJA. Behet me piskatore. Eshte ideale per zonat me pak qime (pergjithesisht ne mjeker) . Zgjat 3-8 jave. Pastrohet piskatorja para dhe pas cdo...