News

News

TE NDRYSHME

All

SI TE PARANDALOJME EREN E KEQE TE KEMBEVE

Cdokujt mund t'i djersiten kembet, pavaresisht stines ne te cilen ndodhemi. Adoleshentet dhe grate shtatzane jane me te prirurt te kene probleme  me eren...