Make Up

Make Up

TE NDRYSHME

All

DJERSINI SHUME? JA DISA ZGJIDHJE:

2-3% e njerezve djersijne 10 here me shume se te tjeret. Ja disa keshilla per kete grup popullate: - kujdes dieten, shmangni alkoolin dhe ushqimet...