Fashion

Fashion

TE NDRYSHME

All

SI T’I BEJME VETULLAT SI ME PARE

Viktima te ndryshimeve te modes, shpesh bien edhe vetullat tona. Nje here vjen ne mode nje vetull e holle dhe nje here nje vetull...