PARFUMET ME TE SHTRENJTA NE BOTE

PARFUMET ME TE SHTRENJTA NE BOTE

SHARE
  1. Caron’s Poivre

1000 Dollare per 28 grame. ( 4200 leke te reja grami)

Ka dale ne 1954 nga Michel Morsetti. Pershkruhet si aroma me e fuqishme qe ekziston, me baze piperin. Eshte si per meshkuj edhe per femra (unisex). Shishet jane nga 56 grame dhe kushtojne 2000 dollare.PAR1

  1. Clive Christian No.1

2150 dollare per 28 grame  ( 9200 leke te reja grami)

Clive Christian No.1 u prezantua per here te pare ne 2001 dhe deri ne 2006 konsiderohej parfumi me I shtrenjte ne bote. Clive Christian esht nje emer I njohur ne industrine e parfumeve per shkak te esencave te shtrenjta qe perdor. Do ta hasim serish ne pozicionimin qe po paraqesim.PAR2

  1. Chanel Grand Extrait

4200 dollare per 28 grame (18000 leke te reja grami)

Chanel njihet per luksin qe e karakterizon dhe tashme ne bote njihen po aq mire edhe parfumet e kesaj kompanie. Ndaj dhe nuk eshte e habitshme qe kane nje “limited edition”. Jane tre linja qe ofrohen per publikun e gjere dhe nje linje qe eshte me e pastra e Chanel No.5 me vleren e mesiperme.PAR3

  1. Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes

6800 dollare per 28 grame ( 34 000 leke te reja per grame)

Ka dale per here te pare ne 1998, por se fundmi ka nisur te terheqe vemendjen.. gjendet vetem ne galerine Harrods ne Londer dhe shitet ne shishka te vogla prej 7 gramesh. Edhe shishet ku hidhet parfumi jane art me vehte.PAR4

  1. Clive Christian Perfume

12700 dollare per 28 grame ( 54 429 leke te reja per grame)

Njihet si Imperial Majesty. Doli ne treg ne 2006 dhe zuri vendin e pare si parfumi me I shtrenjte. Shitet ne shishe me Kristal Baccarat. Por ka dhe nje hile. Shitet vetem ne shishe te medha, ndaj dhe kushdo qe deshiron ta bleje, te ndale ne ndonje banke per te terhequr nje cerek milioni dollare.PAR5

I vetmi konsumator I rregullt I Imperial Majesty eshte nje kinez qe ka marre me shume se dy cope dhe deshiton te mbetet anonim.