VAMPIRE LIFT (PLAZMA, PRP)

VAMPIRE LIFT (PLAZMA, PRP)

SHARE

Plazma apo Teknika e vampirit, eshte nje nder metodat e preferuara te rivitalizimit te lekures dhe rrudhave fine per shkak te injektimit te nje perberesi te ekstraktuar (nxjerre) nga gjaku i njeriut qe do ekstraktohet.
1. Si procedohet? 
Merret nje sasi gjaku nga trupi i pacientit.
Kjo sasi centrifugohet dhe merret pjesa e siperme e saj, per tu injektuar ne fytyre.
2. Ka dhimbje?
Vetem ne momentin e injeksionit.
3. Cfare perfitimesh ka?
Nxit proceset rigjeneruese te lekures.
4. Perdoret vetem per fytyren? 
Jo. Po gjen perdorim te gjere edhe ne reniet e flokut, e kombinuar me terapi te tjera.
5. Nga kush realizohet si procedure? 
Vetem nga mjeke.
6. Ka efekte anesore?
Me perjashtim te dhimbjes ne momentin e injeksionit apo ndjesie skuqje e nxehtesie 24 oret e para…asnje gje tjeter.