SI T’I PASTRONI UNAZAT

SI T’I PASTRONI UNAZAT

SHARE

Sado e shtrenjte te jete unaza juaj dhe pavaresisht gureve te saj, diamande ose jo, ajo duhet pastruar. E nuk eshte e nevojshme ta coni gjithmone unazen te argjendari. Kurseni leke dhe kohe duke ndjekur disa rregulla te thjeshta.

  1. Per te pasur unaza te shkelqyeshme dhe gure te mrekullueshem zhyteni unazen per rreth nje minute ne nje gote me vodke.
  2. Pas kesaj shplajini me uje te vaket
  3. Pastrojeni me nje rrobe te bute pambuku.

Ne rastet kur eshte shume pis dhe e shihni qe guri ka humbur shkelqimin:

  1. Zhyteni ne vodka per 20 minuta.
  2.  Me uje,sapun dhe nje furce te bute pastrojeni pa perdorur detergjente agresive. Nje sapun sysh ben pune shume mire.

Mos harroni:

  1. Llaku i flokeve dhe pastruesit e mobiljeve i demtojne shume unazat, ndaj mos i mbani ne gishta gjate kohes qe i perdorni.