SI TE SHMANGIM EREN E KEQE NGA GOJA

SI TE SHMANGIM EREN E KEQE NGA GOJA

SHARE

1. Vizitoni stomatologun tuaj. Mund te keni dhembe te prishur.
2. Pini shume uje. Dehidrimi shkakton ere te keqe.
3. Perdorni soden e bukes, te tretur ne nje gote uje si gargare, pas larjes se dhembeve. Neutralizon aciditetin.
4. Lengu i limonit, nje luge caji limon ne nje gote uje, vret bakteriet dhe jep nje ere te fresket te gojes.
5. Hani me shume fruta dhe perime.
6. Pertypni gjethe menteje.
7. Pertypni lekure portokalli.