SI TE ARGETOHEMI NE KARANTINE

SI TE ARGETOHEMI NE KARANTINE

SHARE

GARA GATIMI

Beni gara kush gatuan me mire; harxhoni nje pasdite te tere gjithe familja ne kuzhine duke gatuar secili nga nje pjate te tijen. Ne fund shpallni fituesin.

ZGJIDHNI NJE FJALEKRYQ ONLINE

Rrini ne skype me dy apo tre miqte tuaj dhe zgjidhni nje fjalekryq. keshtu harxhoni nje ore te mire duke u argetuar e duke qeshur se bashku.

BENI NJE NETFLIX PARTY

Mbushni dy tre tasa me biskota dhe mblidhuni gjithe familja perpara NETFLIX per te pare nje film. Nqs zgjidhni ta beni kete me shoqerine on line, do jete edhe me argetuese.

BENI NJE PARTY ME NJE TEME TE CAKTUAR NE SHTEPI

Gjithe pjesetaret e familjes m und te visheni si ne nje epoke te caktuar dhe te zgjidhni muzike te asaj periudhe. Ose mund te visheni si per camping dhe te sajoni nje atmosfere te ngjashme.

Kur perfshihen te gjithe pjesetaret e familjes ne keto aktivitete, koha kalon bukur dhe efekti “karantine” ndjehet me pak.