SI TA VENDOSIM KREMIN E SYVE

SI TA VENDOSIM KREMIN E SYVE

SHARE
Woman with Lotion on Finger

1. Perdorni gishtin e unazes 
Edhe pse e degjojme me dhjetera here, eshte e rendesishme te mos e harrojme. Eshte gishti qe ben prekjen me te bute nga gjithe te tjeret. Zona rreth syve kerkon nje trajtim shume te bute.

2. Vendosni pika te vogla kremi rreth syrit, ne kocken poshte vetulles dhe poshte syrit.

Pjesa me e madhe mendon qe duhet trajtuar vetem pjesa poshte syrit, pasi aty behen rrudhat e para dhe rrathet e zinj, por duhet lyer e gjithe zona rreth e rrotull syrit qe te kemi rezultate maksimale.

3. Vendoseni kremin me butesi qe te stimuloni qarkullimin. 
perpiquni te mos e terhiqni apo te mos e terhiqni pjesen rreth e rrotull syrit. Vendoseni kremin me prekje, dukie aplikuar nje sasi me te madhe ne zonen ku ka me shume probleme.

4. Masazhoni lehte me levizje rrethore. 
Nqs do e ferkoni kremin ne lekure, ne menyre qe ai te perthithet, kete duhet ta beni me shume delikatese, pasi edhe ferkimi i tepert rrit sasine e rrudhave.