SI TA HEQIM BUZEKUQIN NGA RROBAT

SI TA HEQIM BUZEKUQIN NGA RROBAT

SHARE
Shirt with lipstick on collar on white background

Per te hequr njollat e buzekuqit nga rrobat u nevojiten:

1.nje llak flokesh

2. 2 cope leter guzhine

Marrim veshjen qe eshte bere me buzekuq. Poshte njolles vendosim nje leter guzhine. E sperkasim mire e mire me llak flokesh. E leme me llak per 10 minuita dhe pastaj e thithim me letren e guzhines. E lajme si zakonisht dhe…njolla nuk do te jete me.