SERUMI PER FYTYREN: CFARE ESHTE?

SERUMI PER FYTYREN: CFARE ESHTE?

SHARE

Serumet jane substanca te holla ne permbajtje. Ne dryshim nga kremerat qe jane me konsistente dhe me pastoze, ato nuk kane ne permbajtje Vazelinen apo Vajra minerale. Kjo ben qe te perthithen me mire nga lekura apo te thahen me shpesh. Ndodh qe serumet te perdoren se bashku me kremerat, sidomos per zonen rreth e rrotull syve dhe rreth e rrotull gojes.

Mqs pjesa ujore e serumit largohet shpejt, ajo qe mbetet ne fytyre, eshte nje koncentrat me substanca ushqyese dhe anti-moshe. Ato kane me shumice anti-oksidante, peptide dhe substanca zbardhuese qe bejne unifikimin e ngjyres se lekures.

Mqs jane me te perqendruar ne substancat bazike dhe nuk kane trashesit e permendur me siper, kostot e tyre jane me te shtrenjta, por po u perdoren sic duhet mund te shkojne deri ne 4 muaj. Perbehen nga molekula te vogla, ndaj dhe perthithen me shpejt!

Per syte: perzieni ne pellemben e dores dy pika serum sysh me nje te treten e falanges me krem sysh. Perziejini sa te krijohet nje mase homogjene dhe vendoseni ne sy dy here ne dite per nje muaj. Rezultati eshte spektakolar!