SA GJATE DUHET T’I MBAJME GJERAT E TUALETIT ?

SA GJATE DUHET T’I MBAJME GJERAT E TUALETIT ?

SHARE

Produktet e tualetit, pergjithesisht,  nuk kane nje date skadence te shenuar ne amballazhin e tyre. Megjithate ato kane nje kohe gjate se ciles mund te konsumohen. Me poshte po ju japim udhezime se sa dhe si duhen mbajtur.

RIMELI DHE PENELI

Sa here qe rivini aplikatorin e rimelit dhe penelit ne tubin e tyre, keta te dy mbulohen nga nje shtrese me bakterie. jane me jeteshkurtrit. Zevendesojini cdo 3-muaj.

FONDATINTA E LENGSHME

E mbajtur  larg nxehtesise, mund te qendroje e paprekur per gati nje vit. Nqs keni lekure te ndjeshme apo me tendence akneike, mos e futni gishtin brenda ne enen e fondatintes. Aplikojeni me nje furce apo me nje sfungjer. 

SHKELQYESI I BUZEVE DHE BUZEKUQI

Jane me pak te prirur per te bere bakterie. Shkelqyesi mund te mbahet per 6 muaj dhe buzekuqi per nje vit.

PUDRAT

Nqs vini re nje ndryshim ne ngjyre dhe ne ere, atehere duhet qe t’i ndryshoni cdo 18 muaj deri ne 2 vjet.