RREZIQET E MUNDSHME NE NJE PARUKERI

RREZIQET E MUNDSHME NE NJE PARUKERI

SHARE

Parukiere te pacertifikuar
Sigurohuni qe te jene nje licence. Nqs nuk e kane te afishuar diku, kerkoni qe ta nxjerrin.

Vegla te pahigjenizuara
Ne momentin e pare qe takoheni me parukieren, hidhini nje sy sallonit. Nqs furcat jane plot qime dhe peshqiret jane bere shuk e te pasistemuar, largohuni qe aty. Instrumentat duhen sterilizuar, pas cdo perdorimi, te pajten me solucione dezinfektuese.

Laresit e kokes dhe peshqiret pis
Nje tjeter sinjal qe duhet te ikni me vrap. Jane te papaster kur kane mbetje apo qime ne to.

Infeksionet e lekures
Sidomos ne depilim dhe ne pedikyr. Kur mjetet jane te pasterilizuara.

Kimikatet e fshehura
Kur perdoren ne ngjyrat e flokeve dhe ne stilimin e tyre, produkte me origjine te panjohur. Lexoni etiketat e produkteve qe po u vendosen ne floke, perpara nisjes se procedures.

Mungesa e ajrimit
Mund te shkaktoje dhimbje koke, alergji ose astma.

Duart e papastra
Duhet pare gjithmone profesionisti nga duart.Jane tregues per nivelin e higjienes se sallonit.