PSE COHEMI PER TE URINUAR NE MES TE NATES

PSE COHEMI PER TE URINUAR NE MES TE NATES

SHARE

MUND TE NDODHE KUR:

  1. Ke kembe te fryra si pasoje e problemeve me zemren.
  2. Merr mjekime qe rrisin urinimin (diuretike).
  3. Ke infeksion urinar ose probleme me fshikezen e urines.
  4. Ke ore te ndryshme biologjike.
  5. Diabet te pakontrolluar dhe nuk e dini qe e keni.
  6. Ke pire shume uje para se te flesh.

SI TA KONTROLLOSH:

  1. Mos pini uje afer kohes se shtratit. Mos e ul sasine e ujit qe pi gjate dites, thjesht mbaje me larg ores se gjumit.
  2. Mbaj nje ditar per oraret kur pi uje.
  3. Pi pije te dekafeinuara.
  4. Nqs mendon qe ka ndonje problem tjeter ne loje, kontakto me doktorin.