PSE 13 ESHTE NUMER TERS

PSE 13 ESHTE NUMER TERS

SHARE

Kishte 13 njerez ne tavoline ne Darken e Fundit, i 13 ti ishte Juda.

Sipas te krishtereve Kaini dhe abeli kane lindur ne daten 13.

Kane qene 13 shkalle per tu ngjitur ne platformen ku vareshin njerezit.

Apollo 13 eshte misioni i vetem hapesinor i pasuksesshem.

Templaret jane egzekutuar masivisht ne 13 Tetor 1307.

Gjithmone eshte thene qe po ke 13 germa ne emer do kesh fat te keq.

Femijet behen zyrtarisht adoleshente ne moshen 13 vjec. Kjo eshte nje moshe e tmerrshme.

Ne numerologji, 12 eshte numri i perfeksionit dhe plotesimit.

Ne avion nuk ka ndenjese me numer 13.

Ne disa shtete numri 13 nuk ekziston ne ashensor.