PO VIJNE EDHE NJE MILIONE TE TJERE

PO VIJNE EDHE NJE MILIONE TE TJERE

SHARE
Migrants wait to cross the Greek-F.Y.R. of Macedonia border near the village of Idomeni, northern Greece, on February 24, 2016. Greece has expressed "displeasure" to the EU over tougher border controls by Balkan countries that have stranded thousands of migrants in the country, Prime Minister Alexis Tsipras' office said on February 23. / AFP / SAKIS MITROLIDISSAKIS MITROLIDIS/AFP/Getty Images

Autoritetet Europiane bejne me dije se pranvera do te sjelle fluks te papare emigrantesh nga Siria dhe vendet Arabe. Sipas Fabrice Leggeri, shef i sigurise se kufijve ne BE pritet te vijne edhe 1milione refugjate te tjere. E pas mbylljes se kufijve nga ana e Maqedonise dhe fluksit te madh ne Greqi, dje erdhen refugjatet e pare ne Shqiperi. A jemi gati ne si vend te presim refugjate? Po si popull?