PËRSE TI PËRFSHIJMË FARAT E LINIT NE DIETEN TONË?

PËRSE TI PËRFSHIJMË FARAT E LINIT NE DIETEN TONË?

SHARE

TË MIRAT E FARAVE TË LINIT:flax seeds

  • BURIM I SHKËLQYER FIBRASH.
  • BURIM I SHKËLQYER I OMEGA-3.
  • NDIHMOJNË NË ULJEN E KOLESTEROLIT.
  • NDIHMOJNË RËNIEN NË PESHË.
  • KANË PËRQËNDRIM TË LARTË ANTIOKSIDANTËSH.
  • NDIHMOJNË NË NJË SHËNDET TË MIRË TË LËKURËS DHE FLOKËVE.
  • NUK PËRMBAJNË GLUTEN.
  • NDIHMOJNË NË LUFTËN NDAJ QELIZAVE KANCEROGJENE.
  • NDIHMOJNË SHENDETIN E TRAKTIT TRETËS.
  • LEHTËSOJNË SIMPTOMAT E MENOPAUZES.