Venia e nje sasie te madhe produktesh. Edhe produkti me i mire, po u vu me tepri kthehet ne i demshem. Kjo vlen si per kremerat edhe per laresit e fondatintat. Venia e kremit me vonese. Kremi duhet vene tre...
KORAL eshte version I rozes per kete sezon pranveror me tonalitete te lehta te salmonit. Pas suksesit qe ka pasur ne sezonet e kaluara, E KUQJA E GJAKUT rezistoi edhe kete pranvere. INDIGO eshte nje opsion I forte midis marines dhe...
Kerkoni nje specialist Mos hyni ne farmacine e pare qe gjeni, per te marre nje krem per lekuren tuaj. Kremi mund te mos vleje fare dhe eshte shpenzim I hedhur dem. Mjeku dermatolog do te beje nje vleresim te mire...
Kontrolloni vajrat qe perdorni per hidratimin e lekures. Pavaresisht se lekurat me tendence akneike tentojne te thahen dhe duhen perdorur vajra per zbutjen dhe hidratimin e tyre, duhet te jemi te kujdesshem ne tipin e vajrave qe perdorim. Hiqni qelizat...
Dorina Dedej ka lindur ne Tirane. Ka mbaruar studimet e larta per Drejtesi. Eshte e apasionuar pas modes dhe gjithmone e informuar per cdo te re te saj. Me mjaft perkujdesje nisur edhe nga personaliteti I gjithsecilit ofron keshilla...
Era per te cilen shume kane frike te flasin edhe pse jane shume kurioze rreth saj: era e vagines. Per disa era mund te jete jo e kendeshme ( jo detyrimisht duhet te mbaje ere si trendafil), dhe per...
Shenjat e lehta te moshes: Kremera Peeling kimik siperfaqesor Fillers, Botox MDA IPL Radiofrekuence   Shenjat e mesme te moshes Kremera Peeling kimik I mesem Fillers, Botox MDA IPL Radiofrequency Krioterapi PRP (plazma)   Shenjat e thella te moshes: Kremera Fillers, botox MDA Peeling kimik I thelle PRP Radiofrekuence Krioterapi  
Duhan pirja Ves I cili vetem e demton lekuren. Mjaftojne fotot e binjakeve , njera prej te cilave pi cigare.     Shihni keto foto dhe do rimendoheni per cigaren. Sa here pini nje cigare thithni toksina dhe substance qe srimulojne...
INJEKSIONET ME BOTOX Botoxi ( BTX) apo Toksina botulinike, eshte nje substance e cila bllokon sinjalin qe kalon nga nervat tek muskujt. Ai injektohet me shume precision duke perdorur nje age shume te holle ne disa zona te caktuara...
Retinolet (Vitamina A ne trajte kremerash apo pomadash) Alfa Hidroksi Acidet (I gjeni ndryshe me simbolin AHAs) Microdermabrasion Përdorimi i pridukteve me funksion skrabi Ekstraktet e ashpra Parfume sintetik Maska bimore ne perqendrim te larte Avull i tepërt Peshqir i nxehtë   Cdokush që ka nje fytyrë sensitive...