MBATHJET ME TE MIRA PER TRUPIN TUAJ

MBATHJET ME TE MIRA PER TRUPIN TUAJ

SHARE

Iken ditet kur te brendshmet ishin vetem te bardha apo te zeza, te vogla apo bikini. Tashme jane kthyer ne multifunksionale, nga ato qe te fshehin barkun tek ato qe jane pothuajse te padukshme nen rrobat tuaja. Besojeni apo jo: mbathjet e gabuara mund te shkaterrojne pamjen tuaj.

BAZIK BIKINIimage

Veshje komode e cila mund te vishet per te qene sa me rehat te jete e mundur. Versionet e pambukta e humbasin shpejt komoditetin dhe nisin e varen, ndaj duhet synuar cilesia e tyre.

MBATHJE ME BEL TE LARTEimage

Jane perfekte kur arrijne ne nivelin e belit. Nuk shkaktojne prerje dhe as kercitje topa-topa te mishit. Nuk e shtrengojne barkun dhe e mbulojne mire ate, duke qene ideale per veshje qe rrine ngjitur pas trupit.

HIPSTER BRIEFSimage

Rrine poshte kerthizes, mbulojne barkun dhe jane te shkeqyera per pantallonat me shtrat te shkurter. Eleminojne ferkimet duke qene te ideale me rehatine qe ofrojne.

TANGA ME BEL TE GJEREimage

Nqs adhuroni tangat, por doni edhe rehatine, provoni ato me bel te gjere. Rrine mire nen cdo rrobe.

TANGA TE SHKURTRA DJALOSHAREimage

Mund t’i perdorni nqs doni te shmangni kercitjet e vitheve nga perdorimi. Jane ideale per pantallonat e ngushta dhe fustanet qe rrine ngjitur pas trupit.

KORSETE E GJATA DERI NE KRAHARORimage

Me te mira nuk mund te gjeni edhe per fustanet me te ngushta qe mund te ekzistojne. Krijojne efektin “lifting” dhe nxjerrin ne pah format e trupit.

BOY SHORTS TE PADUKSHMEimage

Ekuivalente me boxerat e meshkujve, komode, praktike per cdo lloj aktiviteti dhe veshje. Mund te vishen nga kushdo, pavaresisht fromes se trupit.

MBATHJET NGUSHTUESE TE KOFSHEVEimage

Idale per ngushtimin e kofsheve, konturojne belin dhe stomakun.