LEKURE SENSITIVE? JA PRODUKTET QE DUHET TE PERDORIM

LEKURE SENSITIVE? JA PRODUKTET QE DUHET TE PERDORIM

SHARE
 • Retinolet (Vitamina A ne trajte kremerash apo pomadash)
 • Alfa Hidroksi Acidet (I gjeni ndryshe me simbolin AHAs)
 • Microdermabrasion
 • Përdorimi i pridukteve me funksion skrabi
 • Ekstraktet e ashpra
 • Parfume sintetik
 • Maska bimore ne perqendrim te larte
 • Avull i tepërt
 • Peshqir i nxehtë

 

Cdokush që ka nje fytyrë sensitive mund të përftojë një trajtim fytyre në qëndra qe mundësojne një trajtim të avancuar. Mjeku dermatolog nga ana tjeter, rekomandon dhe produkte për trajtimin e fytyrës.

 

 

Për një fytyrë sensitive ka nje game te gjere produktesh me perberes natyralë si psh:

 

 • Supplamine – një përbërës i certifikuar kundër rrudhjes dhe inflamacionit të lëkurës
 • Glycerin – një përbërës natyral në lëkurën tone, e cila tërheq dhe mban lageshti si barrierë për lëkurën
 • Radish Root Extract – ajëroses dhe zbutës i lëkures ,me përbërje vitaminën B dhe C
 • Aloe Vera – bimë natyrale, anti inflamatore
 • Rrenja e Likuiricias – anti-inflamatore , rrit qarkullimin e gjakut, i jep shkëlqim lëkures suaj
 • Comfrey Root Extract – zbutes ,anti-inflamator dhe burim natyral i B12
 • Burdock Root – bimë mjekësore ,burim i fitosterolit, qe eshte antiinflamator dhe rigjenerues
 • Gooseberry Extract – bimë e pasur me vitamine C dhe një anti-inflamator
 • Grape Seed Extract – një antioksidant i fuqishëm
 • Vitamina E – antioksidant shërues
 • Jojoba Oil – vaj natyral me strukurë të ngjajshme me vajin e prodhuar nga vetë trupi
 • Squalene – hidratante natyrale, të cilet rrisin lagështine në trup