TABELA PER KONVERTIMIN E MASAVE TRUPORE DHE TE KEMBEVE PER BLERJET ONLINE

TABELA PER KONVERTIMIN E MASAVE TRUPORE DHE TE KEMBEVE PER BLERJET ONLINE

SHARE

Ne blerjet “ONLINE” shpesh na duhet te pershtasim masat tona (europiane) me ato te pertej oqeanit. Nese perdorim rendom fjalet “Small”, “Medium” dhe “Large”, shpesh na duhet edhe te gjejme numrin ideal, brenda secilit grupim. Vete brandet mund ta ofrojne online konvertimin e numrave. Ne po ju orientojme me disa site ku mund te mesoni mire masen e trupit tuaj dhe si konvertohet ajo ne vende te ndryshme.

http://www.camilla.com.au/customer-care

http://sizes.darkgreener.com/

http://www.asos.com/women/dresses-size-guide/?szgid=1&r=2

http://www.missselfridge.com/en/msuk/category/sizing-guide-298890/home

Te njejten gje mund te beni edhe per numrin e kepuceve.

http://www.i18nguy.com/l10n/shoes.html

download (1)459290040_125