HILE TE VOGLA QE JU BEJNE TE DUKENI ME E HOLLE DUKE...

HILE TE VOGLA QE JU BEJNE TE DUKENI ME E HOLLE DUKE PERDORUR GARDEROBEN TUAJ

SHARE
  1. Perdorni ngjyra te forta. Mqs jane edhe trendi i kesaj pranvere, jane dyfish me perfitim. Nqs keni te ndenjura te gjera dhe kofshe te bollshme, nje fund i zi poshte gjurit me nje bluze apo kemishe me ngjyre te forte ju ndihmon shume per te fshehur kilet.
  2. Zgjidhni recipetin e duhur. Nje recipete e mire nuk eshte thjesht nje aksesor, por nje element i rendesishem per strukturimin e siluetes suaj. kujdes kur beni zgjedhjen; nje studim ka treguar se 85% e grave  gabojne ne zgjedhjen e recipetes se tyre. Kerkoni ndihme nga shitesja dhe mos harroni te shpenzoni shume per to. Nuk jane luks, jane domosdoshmeri.
  3. Zgjidhni nje bluze me jake “V”. I jep forme me elegante pamjes suaj, por sa here beni kete zgjedhje, beni kujdes te hidratoni qafen. E ndersa zgjidhni apo jo “V” , mos harroni te mbani krahet zbuluar. Shtojne perceptimin e elegances.