HAPET NE DANIMARKE SUPERMARKETI I PARE ME USHQIME TE SKADUARA

HAPET NE DANIMARKE SUPERMARKETI I PARE ME USHQIME TE SKADUARA

SHARE

Ne Danimarke eshte hapur SUPERMARKETI I pare ne bote qe shet ushqime te skaduara. SUPERMARKETI quhet We Food dhe ne te shiten produkte qe e kane kaluar daten e skadences.

Sipas  ideatorit te hapjes se We Food, Per Bjerre, mallrat qe kalojne daten e skadences,nuk quhen te prishura por thjesht nuk jane cilesore. Cmimet e ushqimeve do te jene minimumi 50% me lire se ne supermarketet e tjera.

Ne Danimarke hidhen cdo vit 700 mije ton ushqim. Ky supermarket do drejtohet nga vullnetare dhe parate e fituara prej tij do te shkojne per bamiresi.