GJIRI: CFARE NUK DIME PER TE

GJIRI: CFARE NUK DIME PER TE

SHARE

Gjinjte nuk jane simetrike. 88% e femrave kane diference nga njeri gjoks tek tjetri.

Disa njerez kane me shume se nje gji. Kjo mund te ndodhe so te femrat edhe te meshkujt. Gjiri i trete mund te jete edhe ne balle edhe ne kembe.

Eshte normale te kesh qime ne gjoks. Zakonisht ndodhen ne pjesen rreth aureoles. Mund te hiqen me gereshere te vogel.

Femra mund te arrije ne orgazem edhe vetem nga stimulimi i gjirit. Kjo quhet: “nipplegasm”

Gjiri eshte nje organ, jo nje shtojce apo nje muskul. Eshte nje organ qe prodhon qumesht.

Dhenia e gjirit nuk i var gjinjte. Mosha, duhanpirja dhe renia ne peshe, jane shkaktaret kryesore te varjes se gjinjve.

Me pak se 1 ne 4 gra veshin numrin e sakte te recipetave per gjirin e tyre.

Grate nuk jane te kenaqura me gjirin e tyre. Me pak se nje e treta e grave te moshes 18-65 vjec thone qe u pelqen gjiri.