FUSTANET ME TE SHTRENJTA NE HISTORINE E CMIMEVE OSKAR

FUSTANET ME TE SHTRENJTA NE HISTORINE E CMIMEVE OSKAR

SHARE

Fustanin me te shtrenjte ne Ceremonine e ndarjes se cmimeve Oscar e ka veshur Kate Blanchet.

Fustani Armani Prive me kristale te Swarovskit, i veshur ne Ceremonine e 2014 ka nje kosto prej 200 mije dollare apo 25 milione leke te reja.image

 

Po ne 2014 u vesh nje tjeter fustan i shtrenjte. Jessica Biel veshi nje fustan te Chanel Creations me cmim 100 mije dollare.

image

Lupita Ngyong’o veshi ne Ceremonine e 2015 nje futan me kosto 150 mije dollare.  Fustani i Calvin Klein kishte 6000 perla. U raportua si i vjedhur ne hotel, pas ceremonise dhe u gjet dy dite me vone ne te njejten dhome hoteli ne nje qese te zeze plehrash.

image

Ne 2013 Anne Hathway veshi nje fustan te kuq te Valentinos me cmim 80 mije dollare dhe nje varese te Tiffany & Co me vlere 10 milione dollare!

 

image

Ne 2010 Cameron Diaz veshi nje fustan 62 mije dollare.

image