FARMACIA ME E MIRE NE TIRANE

FARMACIA ME E MIRE NE TIRANE

SHARE

Farmacia me e mire ne Tirane? Nuk ka asnje dyshim…eshte Farmaci Flori, midis ish Stacionit te Trenit dhe maternitetit “Mbreteresha Geraldine”, ne Bulevardin Zogu I.download (1)

Eshte nje nder farmacite me te vjetra ne Tirane, por me nje staf te ri, qe nuk lodhet kurre duke ofruar sherbim te sakte dhe cilesor. Farmacistet ne kete Farmaci spjegojne me detaje menyren se si duhen perdorur barnat, kohen e marrjes, dozen si dhe problemet qe mund te vijne nga perdorimi i ketyre barnave.

Po aty ndodhet edhe kendi i produkteve dermoestetike, ku me durim e qetesi, spjegohen te gjitha linjat e kremerave qe shiten sot ne farmacite e Tiranes dhe jepen keshilla te vlefshme per keto produkte.header-lart

Nje nder probloemet me madhor ne raportin Farmacist-Pacient eshte komunikimi. Ne Farmaci Flori, ky problem nuk egziston. Per te gjitha barnat qe jepen, spjegimet e sakta shoqerohen gjithmone me buzeqeshje dhe me durim per te spjeguar cdo detaj te recetes se pershkruar nga mjeku.

Eshte farmacia ku nuk do hezitonim te shkonim, sepse aty nuk gjejme thjesht barna, por miq farmaceutik per shendetin tone!

Bravo stafit dhe atyre qe e kane ngritur nje strukture te tille, qe nuk eshte thjesht…biznes!