CFARE NUK DUHET TE BLINI TE PERDORUARA APO TEK “GABI”

CFARE NUK DUHET TE BLINI TE PERDORUARA APO TEK “GABI”

SHARE

SEDILET E FEMIJEVE PER MAKINE

Mund te duken shume te mbajtura dhe te reja ne pamje te pare, por mund te jene shume te rrezikshme. Plastika e tyre mund te jete e demtuar dhe ne frenimin me te lehte mund te demtojne jeten e femijes tuaj.

SHTRATET E BEBEVE

Kur jane te perdorura nuk jane kurre te sigurta si ato qe jane te reja. Ne to ka struktura te cilat me kalimin e kohes konsumohen dhe nuk jane ne gjendje qe te mbajne peshen e bebit dhe lekundjet e shtratit.

GOMAT E PERDORURA

Mund te jene te rrezikshme per jeten, pasi nuk e dini se sa dhe si jane konsumuar.

DYSHEKET

Kane lekuren e vdekur dhe lengje trupore te atyre qe i kane perdorur. Jeta e nje dysheku zgjat 8-10 vjet, por ju nuk mund ta dini kurre se sa eshte perdorur me pare.

BIZHUTERI TE PERDORURA

Mund te jene vertete me vlere, por edhe mund te kene thjesht pamjen te tille. Ajo qe ju duket si me te gjithe elementet e sigurise nje moment, mund te jete nje imitacion perfect, me vlere qesharake.

KOKORE PER MOTORRE DHE BICIKLETA

Jane te perdorura me pare dhe mund te kene kaluar ne ndonje axident qe i ka demtuar dhe i ben te rrezikshme.

RROBA BANJE DHE INTIME

Jane shume personale dhe jane perdorur ne zona me prirje te larte per te qene te ndotura nga lengje biologjike.

KEPUCET

Kepuca i pershtatet kembes se individit qe i vesh per here te pare.Nese blini kepuce te perdorura kemba juaj nuk do jete kurre rehat ne ato kepuce.

MAKE UP

Mos blini kurre mjete make up te perdorura nga te tjeret. Jane te kontaminuara nga bakteriet.