CFARE JANE NXIRESIT E LEKURES

CFARE JANE NXIRESIT E LEKURES

SHARE

Jane produkte qe perdoren per te nxitur prodhimin e ngjyres se erret te lekures nen efektin e rrezeve te diellit.

Ofrohen edhe me faktor mbrojtes per te ruajtur lekuren.

Vendosen perpara ekspozimit ne diell.

Per fytyren duhet te jene me faktor mbrojtes.

Mund te jene ne trajte vaji, locioni, kremi apo kapsulash qe merren nga goja.

Kapsulat nga goja jane po aq efektive sa dhe kremerat apo vajerat.

Koha e ekspozimit duhet te vije duje u shtuar nga dita ne dite.