CFARE ESHTE DOBESIMI “COOL SCULPTING”

CFARE ESHTE DOBESIMI “COOL SCULPTING”

SHARE

CFARE ESHTE?12910978_472949242910068_1096410085_n (1)

Procedura  CoolSculpting redukton sasine e dhjamit qe i reziston dietave dhe aktivitetit fizik. Eshte e miratuar nga FDA (Food and Drug Administration). Temperaturat e uleta ne kete procedure, bejne djegien e qelizave dhjamore, pa i demtuar indet perreth, perfshi edhe lekuren. Qelizat dhjamore qe ne adoleshence kane nje numer te caktuar qe mbetet i pandryshuar gjate jetes. Humbja apo shtimi ne peshe nuk ndryshon numrin e qelizave, por madhesine e tyre.

VENDET KU VEPRON COOLSCULPTINGfaq-4

KUSH MUND TA BEJE

Kushdo qe ka sasi dhjami te padeshiruara ne zona te caktuara te trupit si psh: kofshe, bark, ije, krahe.

SA SEANCA DUHEN DHE SA ZGJASIN

Pergjithesisht 2-3 seanca. Ka raste qe kerkojne edhe me shume se kaq. Zgjasin nje ore seanca me distance 2 muaj nga seanca ne seance. Para nisjes se procedures realizohet takimi me mjekun dhe spjegohet se si realizohet procedura.

A BEN KJO PROCEDURE PER VARJET E QAFES POSHTE MJEKRES?

Po.

KU SHKON DHJAMI QE DIGJET NGA TEMPERATURAT E ULETA?

Largohet ne menyre natyrale permes sistemit limfatik.

KUR SHIHEN REZULTATET?

Shihen tre jave pas trajtimit.

KU MUND TA BEJME?

Ne ambientet e Klinikes “Derma Care” me Dr. Erjona Shehu!

Cel. 0675192456

https://www.facebook.com/Derma-Care-Klinike-542011735934138/