Nutricion

Nutricion

TE NDRYSHME

All

SEKRETET E BUKURISE

1. Flini gjume  Gjumi i bukurise nuk eshte thjesht nje fantazi. Kur ju flini, nis procesi i rigjenerimit dhe lekura ka kohe mjaftueshem te merret...