Nutricion

Nutricion

TE NDRYSHME

All

HIGJIENA GJATE CIKLIT MENSTRUAL

Zgjidhni menyren e duhur te mirembajtjes Sot ka shume menyra per kujdesin gjate ciklit menstrual duke nisur nga pecetat higjenike, tamponet dhe kupat menstruale. Perzgjedhja...

MJALTI ME ARRA