Fashion

Fashion

TE NDRYSHME

All

CFARE DUHET TE KETE NE CANTE NJE FEMER

Dezinfektuesin e duarve. Mbajeni gjithmone me vete. Sa here perdorni nje Bankomat, hipni e zbrisni ne autobus apo dhe I jepni doren nje mashkulli;...