BUZEKUQI ME I SHTRENJTE NE BOTE

BUZEKUQI ME I SHTRENJTE NE BOTE

SHARE

Ndoshta nuk e dini por ka dhe nje buzekuq qe eshte me ishtrenjti ne bote.

Eshte GUERLAIN Kiss Kiss Gold and Diamonds. Kushton 62 000 dollare apo 744 000 leke (te reja)

Cfare e ben kaq te shtrenjte?

Gjendet ne 18 ngjyra,por ka kapak te arte 18 karat flori dhe ka 199 diamande. Mund ta merrni te personalizuar duke gdhendur emrin ne te dhe mund te rimbushet.

Nqs nuk e kerkuat si dhurate per Shen Valentin,mos humbni kohe ta kerkoni si dhurate per 8 marsin.

62 mije dollare? Nje fjale goje jane!