BEJINI BUZET SI TE MERYLIN MONROE

BEJINI BUZET SI TE MERYLIN MONROE

SHARE

Ndryshe nga sa mendohet, konturimi i buzeve nuk eshte nje gje e re, eshte po aq e hershme sa dhe peneli i vendosur mbi sy. Por kur behet fjale per buze te plota, te buta e sensuale, nje nga femrat qe na vjen gjithmone ne mend eshte Merylin Monroe.

HAPI I PARE

Vijezoni buzet. Eksofoliojini me nje scrub qofte edhe te bere ne shtepi dhe perdorni nje laps buzesh me ngjyre te erret.gallery-1429118155-mcx-lips-1

HAPI I DYTE

Krijoni nje baze me nje tjeter laps me pak te erret. Fokusohuni ne periferi te buzes dhe me levizje te lehta e te shkurtra shkoni drejt qendres.gallery-1429118467-mcx-lips-2

HAPI I TRETE

Perzjeni ngjyrat. Perdorni nje Stick duke shkuar nga periferia drejt qendres, por me kujdes qe te mos erresoni qendren.gallery-1429118555-mcx-lips-3

HAPI I KATERT

Me nje furce apo me mollezat e gishterinjve, vendosni shkelqyesin. Kujdes gjithmone qendren. Perqendrohuni aty duke shmangur periferine qe te ruhet konturi.gallery-1429119876-mcx-lips-4

 

HAPI I PESTE

Zbusni me nje balsam siperfaqen e buzes, gjithmone duke shmangur periferine.gallery-1429122527-mcx-lips-6-1