ARJAN HARXHI, INFEKSIONIST

ARJAN HARXHI, INFEKSIONIST

SHARE

Edukimi/Arsimimi: Fakulteti i Mjeksise, UT, Mjek i Pergjithshem 1988;

Fakulteti i Mjeksise, UT, Departamenti i Semundjeve Infektive,

Mjek Infeksionist 1993

 

Edukimi ne vazhdim: Universiteti i Kalifornise, San Diego, Shkolla Mjeksise, Janar-Qershor 1996,

Mini residence ne Kujdesin per HIV

University College London, UK, Shtator 1999- Shatator 2000,

Master ne Infeksionet Seksualisht te Transmetueshme dhe HIV

 

Tituj akademike: Fakulteti i Mjeksise, UT, 2004: Doktor i Shkencave,

2010: Prof i Asociuar

 

Pozicioni aktual: Pedagog ne Lenden e Semundjeve Infektive, Fakulteti i Mjeksise, UMT

Mjek infeksionist, Sherbimi i Semudjeve Infektive , QSUT “Nene Tereza”

Kryetar i Shoqates Shqiptare te Infektivologjise