MODA NE DOREN TUAJ PERMES TELEFONIT. KURSENI KOHE DHE NERVA…

MODA NE DOREN TUAJ PERMES TELEFONIT. KURSENI KOHE DHE NERVA…

SHARE

Stylect

Eshte aplikacioni perfect per kepucet. E gjeni ne I phone dhe android. Eshte pa -pagese.

STYL 1

LiketoKnow.it

Permes ketij aplikacioni, cdo gje qe ju pelqen ne Instagram, mund te behet me e arritshme. Thjesht fusni te dhenat dhe ju del cmimi si dhe ku mund ta blini. Eshte per Iphone dhe android, pa pagese.

sty2

The hunt

Permes ketij aplikacioni mund te fusni foton me nje veshje te preferuar dhe ne cast do merrni informacion mbi cdo detraj te saj perfshi edhe cmimin. Eshte per I phone dhe Android dhe eshte pa pagese.

sty3

Polyvore

Aplikacion qe ju mundeson te krijoni stilin tuaj permes veshjeve qe gjenden on-line. Aplikacion i kendshem qe rrit fantazine dhe mundesine per te mireorganizuar garderoben.

sty4