8 SEKRETET E NJË JETE TË SHËNDETSHME!

8 SEKRETET E NJË JETE TË SHËNDETSHME!

SHARE

1 ORË USHTRIME FIZIKE.1 ore ushtrime fizike

2 LITRA UJË.2 litra uje

3 FILXHANË ÇAJI.tre filxhan caji

4 RACIONE FRUTA DHE PERIME.4 racione fruta perime

5 VAKTE.

5-meals-a-dayeat-5-meals-per-day

 

 

 

 

6 DITË MARRDHËNIE SEKSUALE.sexual_intercourse

7 ORË TË QESHURA.laughing-smiley-cries-tears-of-joy

8 ORË GJUMË .8 ore gjume