5 GJERA QE NUK DUHET TE BENI NE NJE KONSULTE ME DERMATOLOGUN

5 GJERA QE NUK DUHET TE BENI NE NJE KONSULTE ME DERMATOLOGUN

SHARE

1. Mos shkoni me thonj te lyer me manikyr.
Dermatologu mund te duhet t’ju egzaminoje edhe thonjte.
2. Mos vini make-up.
Ai mund te mbuloje te dhena te rendesishme per lekuren tuaj.
3. Mos i lini ne shtepi produktet qe perdorni apo keni perdorur me pare.
4. Vishuni me fund ose pantallona.
Lekura egzaminohet e gjitha.
5. Mos kerkoni ndjese nese nuk jeni depiluar.
Dermatologu nuk i ka problem qimet dhe thonjte.