KUJDESI PER THONJTE

KUJDESI PER THONJTE

SHARE

Limojini thonjte ne nje drejtim te vetem. Limimi ne drejtime te ndryshme, para dhe mbrapa e ben thoin me te brishte dhe e copeton ate.

Copezimi i thonjve vjen nga nje ushqyerje pa vitamina.

Nje nder perberesit qe duhet te kerkoni ne produktet qe forcojne thonjte eshte “nylon”.

Solucionet per forcimin e thonjve i bejne ata me te bute dhe elastike duke u rezistuar perthyerjeve.

Thonjte rriten me shpesh ne doren qe perdoret me shume.

Kutikulat nuk duhen prere, por duhen shtyre pas.

Per forcimin e thonjve mund te merrni vitamina.

Te gjithe manikyret e zverdhin thoin.