KU MUND TE BEJME BLERJE VESHJESH ONLINE UDHEZIME

KU MUND TE BEJME BLERJE VESHJESH ONLINE UDHEZIME

SHARE

Ku mund te bejme blerje veshjesh online? Ja disa opsione, por pavaresisht zgjedhjes KUJDES: Mos e kaloni shumen 140 Euro!

 

MISSIXTY.COM

I ka nisur tashme uljet per veshjet dimerore. ka kosto te larte per transportin, por nqs jeni te kujdeshme mund te kapni ulje edhe per kete. Nuk aplikon TVSH vetem per vendet e BE.

ASOS.COM

Eshte dyqani online numer 1 ne europe. I mrekullueshem, ka gjithshka, per kedo, por kush eshte masa S edhe mund te ngelet pa gje.

MANGOOUTLET.COM

Nuk e ofron opsioni Pay pal, por …cmimet variojne tek 10 Euro per cope.

PANACHEKIDS.CO.UK

Eshte i dedikuar per blerje per femije. Mund te gjeni brande me emer dhe jo shume popullore. Por jo vetem per femije. ka dhe mjaft aksesore per mamat, te cilat gjithashtu mund te perfitojne.

DRESS-FOR-LESS.COM

E ka bazen ne Gjermani dhe ka kosto mjaft te ulura, por aplikon TVSH per vendet te cilat jane jashte Bashkimit Europian.

AMAZON.CO.UK

Eshte mjaft i njohur dhe nje nder emrat e pare te shopping online, jo vetem per veshje, por edhe per gjithshka tjeter. Mund te beje edhe dergesa pa pagese.