10 ME TE PASURIT E TE GJITHA KOHERAVE

10 ME TE PASURIT E TE GJITHA KOHERAVE

SHARE

download (3)

10. CORNELIUS VANDERBILT

185 miliarde dollare

Industria e anijeve dhe hekurudhave

download (5)

9. HENRY FORD

199 miliarde dollare

Industria e makinave- kujtoni “Ford”in e famshem.

download (6)

8. MOAMMAR KHADAFI

200 miliarde dollare ne momentin e vdekjes

ish lideri i Libise

download (7)

 

7. WILLIAM KONKUISTATORI

229.5 miliarde dollare

nje nga mbreterit e Anglise

download (8)

6. MIR OSMAN ALI KHAN

236 miliarde dollare

Lider i Hyderabad, me i pasuri ne bote sipas Times ne 1937

download (9)

5. CAR NIKOLLA II I RUSISE

300 miliarde dollare ne mbreterimin e tij dhe nje fat te zi. U vra dhe u gropos bashke me familjen.

download (10)

4. ANDREW CARNEGIE

480 miliarde dollare

industrialist, qe ja shiti pasurine JP Morgan

download (11)

3. JOHN ROCKEFELLER

340 miliarde dollare

Amerikani me i pasur qe ka jetuar ndonjehere. Prej tij eshte dhe shprehja e lashte shqiptare “i biri i Rokfelerit”

2. AMSCHEL MAYER ROTHSCHILD

download (12)

350 miliarde dollare

menaxhuan sistemin bankar Europian.

1.MANSA MUSA I

400 miliarde dollare

ka mbreteruar Malin ne Afriken Perendimore

download (13)