10 GABIMET QE BEJME KUR LAJME FYTYREN

10 GABIMET QE BEJME KUR LAJME FYTYREN

SHARE
  1. Zgjedhja e produktit te gabuar. Perdorni product te pershtatshem per lekuren tuaj.
  2. Larja e tepruar. Mos e lani me shume se 1-2 here ne dite.
  3. Larja me uje te ngrohte qe te happen poret. Poret nuk kane muskuh qe te happen e te mbyllen.
  4. Perdorimi I tepruar I scrub-it. Jo me shume se 2-3 here ne jave.
  5. Mos shplarja e mire e lekures nga laresi.shplajeni fytyren sa me shume te jete e mundur.
  6. Perdorimi I laresve irritues. Sa e shihni qe ju acaeojne lekuren, nderpritini.
  7. Ferkimi me peshqir. Demton elastinen ne lekuren tuaj dhe I humbet kesaj te fundit butesine dhe elasricitetin.
  8. Tharja e lekures dhe vendosja e kremit. Vendosni kremin apo serumin menjehere pas larjes.
  9. Shpenzimi I tepruar. Mos shpenzoni pa fund. Nuk eshte cmimi ai qe percakton cilesine e produktit, por menyra si e prêt produktin lekura juaj.
  10. Frika nga vajerat. Vajrat jane lares shume te mire, por duhen zgjedhur me kujdes. Jo cdo vaj mund te aplikohet ne te gjitha tippet e lekures, sidomos ne lekuren e yndyrshme.